Truplo na plaži jih ni motilo

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
V soboto okoli pete ure popoldan je v hrvaškem turističnem letovišču Makarski med plavanjem umrl 80-letni S. H. Kopalci na plaži se niso preveč oziralo na truplo, prekrito z odejo.
Oglej si celoten članek
Fotografije si oglejte TUKAJ.

Po navajanju hrvaških medijev so 80-letnika iz vode potegnili kopalci. Ne mesto tragedije so sicer hitro prispeli reševalci, ki so moškemu nudili prvo pomoč, poskusili so tudi z oživljanjem, vendar je bilo prepozno.

Preminulega so kopalci potem, ko so ga potegnili iz vode, prekrili z odejo, nakar so poklicali reševalno vozilo. Po fotografiji sodeč kopalcev nevsakdanji prizor ni preveč motil. V neposredni bližini trupla so brez zadržkov uživali v morju in soncu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.