Truplo našli otroci

Foto: Marko Jurinec/Pixsell
Foto: Marko Jurinec/Pixsell
V Varaždinu so otroci na poti v šolo našli truplo ženske.
Oglej si celoten članek

Varaždinska policija je prijavo o najdeni mrtvi ženski dobila zjutraj okoli 7.40. Pokojna 48-letnica je ležala na travniku v bližini osnovne šole.

Za zdaj ne vedo, ali je umrla nasilne smrti, saj preiskava še poteka.

Starši so zgroženi, ker so otroci na poti v šolo naleteli na tak prizor. Martina Jergan-Piskač je svojega sedemletnega sina poslala v šolo, nekaj minut zatem pa videla nujno pomoč in policijo. "Ustrašila sem se, da se ni kaj zgodilo, zato sem prišla bližje in zagledala truplo ženske. Poleg nje je bila vrečka s praznimi steklenicami," je dejala za 24sata.hr.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.