Tuberkulozni raper navdušil Avstralce

Foto: Žurnal24 "Vstavili so mi tudi cevko, da bi lahko zdravila šla sem," reče in pokaže na rok

Your browser doesn’t support HTML5 video

YouTube avstralska senzacija: 27-letni Christiaan nedvomno ni človek, ki bi se smilil samemu sebi, ker je zbolel za tuberkulozo. Raje posname "videospot", s katerim nasmeji (vsaj) Avstralce.
Oglej si celoten članek

"Nazadnje sem svetu povedal, kako sem zbolel. Zdaj so moji 'prijatelji' nazaj in spet sem bolan. Spustili so me iz bolnišnice, ker so mislili, da sem zdrav, a to je ustvarilo pošast in zbolel sem še bolj kot prej. Tako sem znova v bolnišnici. Sedem tednov sem zaprt v tej sobi, rad bi mislil, da se ni nič spremenilo in da sem dobro, a zdravniki mi ves čas pravijo, da se vedem nekam nenavadno," so prvi stavki, s katerimi se nam predstavi 27-letni Avstralec Christiaan Van Vuuren, ki je lahko zgled vsem bolnikom.

Mnogi bi se na njegovem mestu smilili samim sebi, on pa je položaj raje izkoristil za to, da je postal Fully Sick Raper. Na YouTube je dal svojo pesem, ki v dobro voljo spravi prav vsakega – bolnega in zdravega. Posnetek si lahko ogledate v videozavihku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.