Tudi mali Kris se ne more vrniti domov

Foto: facebook
Foto: facebook
Zapleta se na ameriških letališčih.
Oglej si celoten članek

Kot je za Primorske novice povedala Krisova mama Ana Jerak, so dečkovi krvni rezultati zdaj veliko boljši, a ga prihodnji teden čaka še en pregled. Na njem bo zdravnik preveril Krisovo krvno sliko. So pa zaradi koronavirusa preventivno prenehali obiskovati fizioterapije.

"Verjamem, da bomo nadoknadili doma, ko bo vse to za nami. Ljudje, poskrbite zase in za svoje bliznje ... Ostanite doma - skupaj zmoremo. Tudi mi se srčno in preudarno držimo tega pravila," je na Instagramu zapisala Krisova mama.

Denarja na srečo ne bo zmanjkalo

Kris, ki v ZDA zaključuje zdravljenje, bi se sicer moral v domovino vrniti konec marca oziroma v začetku aprila, a je mladi družini zahrbtni koronavirus zdaj prekrižal načrte, saj letališča v ZDA onemogočajo lete v Evropsko unijo in ni jasno, kako bo v prihodnje. Krisovo vrnitev domov je sicer že lani novembra omogočil srbski poslovnež Miodrag Kostić.

Na srečo pa tudi v primeru podaljšanja bivanja v ZDA Krisovi družini ne bo zmanjkalo denarja, poročajo Primorske novice. Za Krisovo zdravljenje je namreč na voljo še slabih 300 tisoč evrov, kar bo dovolj tudi za terapije, ki jih bo še potreboval po vrnitvi domov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.