Tudi smrtne žrtve

Foto: EPA
Foto: EPA
Eno osebo je ubil kos odlomljene strehe ...
Oglej si celoten članek

Iz Italije že poročajo o prvih žrtvah močnega neurja, ki je zajel naše zahodne sosede. Dve osebi sta umrli v Ladispoli (v Laziu), ena oseba je po poročanju italijanske tiskovne agencije Anse umrla prav v centru Ladispole, ko je nanjo padel del odlomljene strehe. Tam je namreč divjal močan viharni veter ...

Foto: EPA Neurja

Razbilo okno restavracije 

Več ljudi je bilo ranjenih, poročajo pa tudi o odkritih strehah, podrtih drevesih in poplavah, ki so jih povzročile nevihte. Reševalce je na pomoč poklicalo pet ranjenih ljudi, ostali so prišli do bolnišnice sami.

V mestu Cerveteri je močan viharni veter zlomil okno restavracije in poškodoval dve osebi, v Ladispoli je sicer drevo padlo na osebno in rešilno vozilo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.