"Tukaj živijo žene kuvajtskih šejkov"

Foto: You tube
Foto: You tube
Investitorji z bližnjega vzhoda so v Bosni zgradili naselje s 160 hišami in umetnim jezerom. V njem živijo večinoma žene šejkov z otroci, možje so občasni "obiskovalci".
Oglej si celoten članek

Britanski Daily Mail piše o mali vasici v Bosni, ki so jo zgradili investitorji z Bližnjega vzhoda, v kateri je "uradni" jezik arabski, lokalci pa lahko vanjo vstopijo le kot služabniki.

Naselje s 160 hišami se nahaja v bližini Tarčina v občini Hadžiči le nekaj deset kilometrov stran od Sarajeva.

Ženske ostajajo vse leto, moški prihajajo občasno

Britanski časnik piše, da v njem živijo večinoma tretje ali četrte žene bogatih arabskih šejkov. Navaja, da ženske z otroci v naselju ostajajo vse leto, medtem ko so njihovi možje le občasni obiskovalci.

Zaradi naselja naj bi bili precej vznemirjeni lokalni prebivalci, ki lahko vanj vstopijo le kot služabniki ali čistilci. Hiše se prodajajo le v Kuvajtu po ceni 150 tisoč evrov, oglašujejo pa nepremičnine, ki jih je Alah obdaril z bogato naravo v okolici.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:48 28. Oktober 2016.

    evo vam rodna gruda bosanci.<br />tudi stopiti ne smete nanjo !!!!!!!!<br /><br />multikulti v vsem svojem sijaju.<br />tiha okupacija brez …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.