Turista sta se predala strastem v središču prestolnice

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Latvijska policija je mlademu paru turistov izdala denarno kazen v višini 250 evrov, ker jih je zasačila, ko sta bila spolno aktivna ob vznožju spomenika svobode v središču prestolnice. Za dejanje sta se odločila pri šestih stopinjah Celzija, je v petek poročala nemška tiskovna agencija dpa.
Oglej si celoten članek

Turista, 23-letni Nemec in 21-letna Španka, sta se predala strastem ob vznožju 42 metrov visokega spomenika, vendar ju je pri tem ujela nadzorna kamera. Policija je prihitela še pravi čas, da jima je lahko izdala kazen in prisluhnila vročemu razlogu za dejanje. Par si je namreč zaželel telesne bližine na nenavadnem kraju, vendar se nista zavedala pomena spomenika za Latvijce.

Spomenik svobode je posvečen vojakom, ki so umrli v boju za osamosvojitev Latvije od Sovjetske zveze med letoma 1918 in 1920, javnosti pa so ga predstavili leta 1935.

 

 

 

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.