Turški vodni park: Pet ljudi umrlo zaradi elektrošoka

Foto: ABDULKERIM CALISKAN/EPA
Foto: ABDULKERIM CALISKAN/EPA
Pet ljudi, med njimi tudi trije najstniki, je zaradi elektrošoka v turškem vodnem parku umrlo.
Oglej si celoten članek

Zaradi elektrošoka je v turškem vodnem parku v zahodni provinci Sakarya v mestu Akyazi umrlo pet ljudi. Kot poroča turški Daily Sabah, ki se sklicuje na neimenovane vire, sta 58-letni lastnik in njegov 30-letni sin skočila v bazen, ko sta opazila, da je električni tok stresel tri najstnike, ki so bili v vodi.

Preostali del osebja naj bi po poročanju omenjenega časnika izklopil elektriko celotnega objekta in nato pomagal transportu peterice v bolnišnico, kjer so ugotovili, da se jim je zaradi električnega šoka ustavilo srce.

Zakaj se je bazen naelektril, še ni jasno. Predstavnik žandarmerije so ob tem povedala, da v vodenem parku ni bilo prisotnega defibrilatorja, s katerim bi lahko poskusili oživljati peterico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 22:06 23. Junij 2017.

    Hvala Barbara,zdaj vemo nekaj več o tej državi

  • 20:00 23. Junij 2017.

    Polis je policija, "Jandarma" pa bi pri nas rekli žandarmerija. Po mojih izkušnjah ji je mogoče srečati na bolj ruralnih …

  • 19:49 23. Junij 2017.

    Žandarmerija v Turčiji? Bil sem že nekajkrat tam a tega nisem opazil..na avtih imajo napis POLIS

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.