Ubil, iznakazil in pojedel ga je

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Spoznala sta se prek interneta, oba pa sta fantazirala o nasilnih fantazijah.
Oglej si celoten članek

Nemški policist je ubil in iznakazil 59-letnega moškega, ki ga je spoznal prek interneta. Kot je danes v Dresdnu novinarjem razkrilo tožilstvo, se je umor zgodil 4. novembra, morilca pa so medtem že aretirali, dejanje je priznal in je zdaj v priporu na Saškem na vzhodu Nemčije. Policist je pred tem javno povedal, da fantazira o ljudožerstvu.

Čeprav ni konkretnih dokazov o tem, da je aretirani v tem primeru prakticiral ljudožerstvo, so tožilci danes izpostavili, da je večkrat javno priznal, da si že vse od mladosti želi pojesti človeka.

Truplo počasi razkosal

Gre za 55-letnika, zaposlenega na uradu za kriminalne preiskave na Saškem. Žrtev naj bi - kmalu potem ko je z njo navezal stik prek interneta - zabodel z nožem v vrat in jo tako ubil. A to še ni bil konec, saj si je nato vzel pet ur časa, da je truplo razkosal.

59-letnik naj bi si tega sicer sam želel in je na internetu iskal nekoga podobno mislečega, ki bi bil pripravljen z njim oziroma na njem izživeti svoje nasilne fantazije, tudi z nasilnim seksom.

Policist sicer zanika, da bi imel umor seksualno ozadje, poseben odbor pa primer še preučuje, piše nemška tiskovna agencija dpa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.