Ubil nekdanjo ženo in še pet ljudi

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Policija v ameriški državi Pensilvaniji še vedno išče 35-letnega vojaškega veterana Bradleyja Williama Stona, ki je v ponedeljek zgodaj zjutraj v predmestju Philadelphie ubil nekdanjo ženo ter pet članov njene družine, začasno ugrabil lastna otroka in izginil v neznano.
Oglej si celoten članek

Tožilka okrožja Montgomery Risa Vetri Ferman je na novinarski konferenci povedala, da je Stone najprej ustrelil sestro nekdanje soproge, njenega moža ter njuno 14-letno hčerko. Ustrelil je tudi njunega 17-letnega sina, ki pa je preživel in se zdravi v Philadelphii. Njihova trupla so našli nazadnje.

Ugrabil otroka

Najprej so zgodaj zjutraj v kraju Lansdale odkrili trupli Stonove nekdanje tašče in njene matere. Okrog pete ure zjutraj je nato policija prejela telefonski klic od soseda 33-letne Nicole Stone v kraju Lower Salford, ki je slišal strele. Policisti so prišli prepozno in so v stanovanju odkrili njeno truplo.

Stone je vzel s seboj oba svoja otroka, vendar ju je pol ure kasneje odložil pri sosedih v kraju Pennsburg. Nato se je podal naprej v neznano. Policija je uspela zaseči njegov avtomobil in telefon. V Lansdalu so potem posebne policijske enote oblegale stanovanjsko hišo in Stona pozivali k predaji. Odgovora ni bilo in policisti so napadli, vendar odkrili, da je bila hiša prazna.

Stone je leta 2008 nekaj mesecev služil v Iraku, do leta 2011 pa je bil rezervist marincev, pri katerih je delal kot meteorolog. Motiv za njegov morilski pohod še ni znan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.