Ubil očeta in se odpravil na strelski pohod

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V Južni Karolini je najstnik ubil 47-letnega očeta, nato se je odpeljal do osnovne šole in ranil dva učenca ter učiteljico, preden ga je obvladal prostovoljni gasilec.
Oglej si celoten članek

V podeželskem Townvillu v Južni Karolini pa je najstnik, čigar imena policija zaradi mladoletnosti ni objavila, najprej doma ustrelil 47-letnega očeta Jeffa Osborna. Nato je vzel očetov avtomobil in se odpeljal do bližnje osnovne šole.

Takoj, ko je izstopil iz avtomobila na parkirišču, je začel streljati in enega otroka ranil v stopalo, drugega v nogo.

Nato je ustrelil še učiteljico v ramo, nadaljevanje podviga pa mu je preprečil prostovoljni gasilec, ki ga je obvladal in predal policiji. Preiskava še poteka.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.