Ubil pet otrok in ženo, nato zažgal še stanovanje

Požar v Honoluluju
Včeraj je v stanovanju izbruhnil požar, na pogorišču pa so našli trupla petih otrok, starih od treh do 11 let, in ženske.
Oglej si celoten članek

Na truplu 11-letne deklice so po navedbah policije našli več vbodnih ran. Stanovanje naj bi v japonskem mestu Hitachi četrtek zažgal oče, potem ko je pobil otroke in ženo.

Kot je poročala japonska javna radiotelevizija NHK, se je lokalni policiji predal moški, ki je ob tem povedal, da je zažgal svoje stanovanje, v katerem so bili njegova soproga in pet otrok.

Obenem naj bi nakazal, da ni ubil le 11-letne hčerke, ampak tudi ostale otroke in ženo, nato pa zanetil požar, poročana NHK. Preiskava sicer še poteka.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.