Ubil svoje dekle, potem ko ga je pustila njena mama

Foto: EPA
Foto: EPA
49-letnika sodišče spoznalo za krivega.
Oglej si celoten članek

Britanca Jasona Farrella je sodišče obsodilo za uboj njegove mlade partnerke, 22-letne Sammy-Lee Lodwig, potem ko ga je zapustila njena mama.

Prvotno je bil namreč v dolgoletnem razmerju z mamo svoje žrtve. Ko sta se razšla, je začel spolno razmerne z njeno hčerko, ki jo je poznal še ko je bila šolarka.

Ljubosumnemu moškemu je šlo v nos, da je njena mama začela novo razmerje; sprva je v Južnem Walesu napadel njenega novega partnerja, potem pa svoj bes stresel še na 22-letnico, piše The Sun.

Nesrečno dekle je najprej zvezal, potem pa z nožem večkrat zabodel. Zatem je odšel na policijo in povedal, kaj je storil. Med drugim naj bi policistom povedal, da je dekle poznal vse njeno življenje in da ni zaslužila takšne smrti.

Preiskava Pri nas: Uboj zaradi pasjega laježa

Sodišče mu je izreklo doživljenjsko zaporno kazen.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.