Ubili namestnika ministra za industrijo

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Namestnika libijskega ministra za industrijo Hasana al Druija so ubili med obiskom v njegovem rojstnem mestu Sirta, vzhodno od prestolnice Tripoli.
Oglej si celoten članek

Neznani napadalci so ponoči blizu osrednje tržnice streljali na namestnika ministra, ki je pri tem utrpel več strelnih ran in jim tudi podlegel. Odgovornosti za napad ni prevzel še nihče, gre pa za prvi umor kakega člana prehodne vlade od padca režima Moamerja Gadafija oktobra 2011.

Drui je bil bivši član nacionalnega prehodnega sveta, ki je po padcu Gadafija državo vodil do nastopa izvoljenega vodstva avgusta 2012.

Namestnik ministra za industrijo je bil od imenovanja prve vlade po padcu Gadafija.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.