"Ubili smo Gadafijevega sina"

Foto: EPA
Foto: EPA
Libijski uporniki trdijo, da je bil med 32 smrtnimi žrtvami napada na mesto Zlitan tudi sin libijskega voditelja Moamerja Gadafija.
Oglej si celoten članek

V napadu naj bi umrl Kamis Gadafi. Kamis je bil vodja 32. brigade, ki je ena od najbolje izurjenih libijskih vojaških enot in seveda tudi ena izmed najbolj lojalnih generalu.

Brez potrditve

Smrti za zdaj nista potrdila ne libijska vlada ne sile Nata. Če so trditve resnične, je Kamis že drugi Gadafijev sin, ki je umrl v zadnjih oboroženih spopadih. V napadu Nata je namreč v začetku leta umrl Saf Gadafi.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:07 5. Avgust 2011.

    Živeti v Libiji je bilo kot da bi živel v nebesih. Denar od nafte je šel ljudem, z razliko od …

  • 10:24 5. Avgust 2011.

    Nobene škode,še Gadafita bi moral zadet v tintaro,pa bi blo!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.