Ubili srbskega turista

Foto: Žurnal24
V pretepu v diskoteki v Ohridu so ubili 34-letnega turista iz Beograda.
Oglej si celoten članek

Odpravnica poslov srbskega ambasadorja v Skopju Dušanka Divjak - Tomić je za agencijo Tanjug povedala, da je bil srbski turist ubit v splošnem pretepu, v katerem je bilo v ohridski diskoteki vpletenih več ljudi. Na podlagi izsledkov obdukcije, ki še ni končana, naj bi lažje potrdili, kaj je bil resnični razlog njegove smrti. V pretepu je bil sicer poškodovan še en Beograjčan.

Glede na poročilo ohridske policije se je pretep, ki se je začel v lokalu, razširil pa tudi na ulico, začel zaradi dekleta. V laseh naj bi si bili dve skupini srbskih turistov. V pretepu naj bi napadli tudi lastnika lokala, več podrobnosti pa še preiskujejo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.