Uboj v Zagrebu: Sredi mesta obležal v mlaki krvi

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Sredi Zagreba so na ulici našli mrtvega moškega. Policija išče osebo, s katero se je pokojni pred smrtjo prepiral.
Oglej si celoten članek

Zagrebška policija je bila nekaj pred 10. uro obveščena, da je na parkirišču v Ulici Cvijete Zuzorić mrtev moški. Ob truplu 66-letnega moškega je bil pes, ki ga je moški očitno peljal na sprehod. Pes naj sprva ne bi dovolil nikomur, da se približa truplu, navaja portal 24sata. 

Po do zdaj znanih podatkih se je žrtev pred smrtjo sprla z neznanim moškim. Po fizičnem obračunu je moški umrl. Policija napadalca še išče. 

"Slišal sem prepir, ampak nisem slišal, kaj je bil povod," pričevanje enega od bližnjih stanovalcev, Ivice Talana, povzema 24sata. Talan je v času prepira popravljal svoj avtomobil. Sprva je mislil, da je do prepira prišlo v centru, a je kasneje ugotovil, da se nekaj dogaja v bližini. Ko je prišel na kraj spora, je neka ženska že poklicala na pomoč reševalce. "Videl sem moškega, ki je ležal na tleh, in močno krvavel iz rane na glavi," je Talan povedal za Index.hr. 

Pokojni naj bi skupaj z ženo živel nedaleč od kraja zločina. Kaj je bil motiv za prepir, ni znano. 

dezurni@styria-media.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:49 3. Oktober 2021.

    Grozno. Še psa več ne moreš sprehajati v miru, da te kakšen zadrt ustaški kreten ne napade.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.