Uboj v Zrćah

Foto: Klemen Štular
Foto: Klemen Štular
Na znani zabaviščni obmorski lokaciji v Zrćah na otoku Pag se je zgodil uboj.
Oglej si celoten članek

60-letnega profesorja telesne vzgoje iz Zagreba je v začetku tedna neznanec po glavi udarili s steklenico šampanjca, piše hrvaški spletni portal 24sata.

V torek zjutraj so nezavestnega našli nemški turisti. Po besedah očividcev je močno okrvavljen ležal tik ob zvočniku med dvema nočnima kluboma. Moški je dva dni kasneje umrl v zadarski bolnišnici, zdravniki pa so ugotovili težke poškodbe možganov in glave.

Hrvaški policisti storilca še niso izsledili, izjav o tem, ali je bil kdo priča napadu, ne dajejo. Preiskavo so razširili tudi na mesto Zagreb, od koder je prihajal preminuli profesor, ki so ga v petek že pokopali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:13 25. Avgust 2013.

    Skrajni Čas Je, da Zaprejo to zloglasno satanovo shodnico , da ne sramotijo in pokvarjajo še naprej drugače lepega otoka …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.