Učenci načrtovali umor profesorice

Foto: Žurnal24 V omenjeni skupini je bilo približno 200 članov, prestrašena profesorica pa zara
Učenci petih in šestih razredov ene izmed osnovnih šol v Bjelovarju so na priljubljeni spletni družbeni mreži Facebook oblikovali skupino, ki je odkrito načrtovala umor profesorice matematike.
Oglej si celoten članek

Profesorica je bila šokirana in smrtno prestrašena, ko je odkrila, da so njeni učenci sprejeli smrtno obsodbo ter da so morbidne napovedi naletele na podporo učencev, ki so se prijavili v nasilno skupino na Facebooku, so poročali hrvaški mediji.

Učenci so med drugim napovedali, da jim profesorica "ni po volji", da "ne razumejo njenega pouka" ali da "ne marajo matematike". Gre za šolarje in šolarke, stare med 12 in 13 let, ki so na koncu sklenili, da je "problem" možno urediti zgolj z umorom profesorice.

Skupino razkrila žrtev nasilja
Kot je poročal Bjelovarac.hr, je zgodbo staršem razkril eden izmed učencev, ki se ni priključil skupini na spletu, čeprav se je doma pritoževal nad profesorico in načinom njenega pouka.

Najstnik je obenem povedal, da je bil tudi sam žrtev fizičnega nasilja svojih vrstnikov, potem ko se pred časom ni udeležil podobne skupine na Facebooku, ki je bila usmerjena proti eni izmed sošolk, ki naj bi jo hudo sovražili in obrekovali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.