Učiteljica spala z učencema

Foto: Žurnal24 Učiteljica matematike bo morala zaradi spolnih odnosov z učencema 10 let prežive
Učiteljico matematike Stephanie Ragusa so zaradi spolnega občevanja z učencema obsodili na 10 let zaporne kazni.
Oglej si celoten članek

31-letno Stephanie Ragusa bodo vpisali v register spolnih prestopnikov, po odsluženih desetih letih v ječi pa jo čaka še pet let pogojne kazni. Učiteljico so obsodili zaradi spolnih odnosov z učencema, starima 14 in 16 let.

"Ragusa je z dečkoma manipulirala. Vedela je, da so njuni starši ločeni, zato je izkoristila njuno ranljivost," je povedal tožilec. Mati 14-letnika je povedala, da je njen sin depresiven, saj se počuti odgovornega za aretacijo učiteljice.  

Tožilec je razkril, da je imela učiteljica s 14-letnikom spolne odnose vsaj trikrat, s 16-letnikom pa najmanj dvajsetkrat. S slednjim se je Ragusa sestajala tudi po aretaciji, mu kupovala oblačila, pisala ljubezenska pisma in ga celo imenovala za glavnega izvršitelja v oporoki. Učiteljica se je na sodišču opravičila dečkoma in njunim staršem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.