Ugrabljal otroke in preprodajal njihove organe

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Mehiška policija je končno ulovila enega od članov okrutne kriminalne združbe, ki so ugrabljali otroke, da so jim nato izrezali organe in jih preprodajali na črnem trgu.
Oglej si celoten članek

34-letni Manuel Plancarte Gaspar je član kartela, ki si je nadel ime "Vitezi templarji". Tolpa je otroke ugrabila in jih nato v hladilnih škatlah odpeljala v najete hiše, kjer so imeli potrebno medicinsko opremo.

V Michoacanu pa se je pojavila skupina, ki se je uprla kartelu – nekaj otrok, ki so jih zločinci ugrabili na plaži, so uspeli rešiti, poroča Daily Mail.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.