Ujel moškega s konjsko glavo

Foto: Žurnal24
Google Street View je med snemanjem ulic ujel tudi moškega, ki je nosil masko v obliki konjske glave. Fotografija je postala pravi internetni hit.
Oglej si celoten članek

Moški si je masko nataknil v trenutku, ko se je mimo njega zapeljal Googlov avtomobil, ki ima na strehi pritrjeno kamero. Z njo je snemal območje ulice Aberdeen v mestu Hardgate na Škotskem. 

O Googlovi storitvi smo pred kratkim pisali tudi v Žurnalu24. Google je tako med drugim že posnel tudi moškega, ki je bil ujet brez hlač na svojem vrtu. Več v povezavi.

Internetni uporabniki si želijo sedaj ugotoviti identito moškega, saj je kamera za las zgrešila njegov obraz.

Moškega s konjsko glavo je na internetu najprej opazil 50-letni Russell Moffat, ki je na Twitter posredoval tudi prošnjo, da bi se ugotovila njegova identita.

Za britanski časnik Daily Mirror je dejal: ˝Rad bi našel tega moškega. Toda za zdaj je še ena velika, zabavna skrivnost.˝

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.