Ujeli mačko, ki je v zapor tihotapila telefone

Foto: Profimedia
Ujeli so jo, ko je v zapor poskušala pretihotapiti dva mobilna telefona.
Oglej si celoten članek

Pazniki v kostariškem zaporu so več ur lovili mačko, ki je tja poskušala pretihotapiti dva mobilna telefona. Lov v zaporu La Reforma v mestu San Rafael de Alajuela blizu prestolnice San Jose se je končal po petih urah.

"Povzročila nam je precej preglavic, saj se je skrila v kanalizacijo. Zato je trajalo tako dolgo," je pojasnil direktor največjega zapora v državi Pablo Bertozzi.

Ko je žival končno prilezla iz kanalizacije, so jo pazniki ujeli in na njenem hrbtu odkrili vrečko z dvema mobilnima telefonoma, polnilcem in karticami sim, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Kriminalci pogosto uporabljajo živali za pošiljanje sporočil in stvari zapornikom. Leta 2015 so v tem kostariškem zaporu ujeli goloba, ki je imel na nogah privezane vrečke z drogo, namenjene zapornikom.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.