Ubil 6-letnega sina, nato bežal pred policijo

Foto: EPA
Foto: EPA
Nemška policija je za informacije ponudila denarno nagrado v višini do pet tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

Nemška policija je včeraj popoldne prijela trojnega morilca, 40-letnega hrvaškega državljana Dražena Dakića. Kot poročajo nemški mediji je bil prijet v predmestju Rotweila in to le nekaj ur zatem, ko je tamkajšnja kriminalistična policija za njim razpisala tiralico in ponudila denarno nagrado za informacije, ki bi pripomogle k njegovemu prijetju.

Po prvih informacijah se prebegli morilec ni upiral prijetju.

Kot smo že poročali je Dakić prejšnji četrtek zvečer v nemškem mestecu Villinendorf s streli ubil svojega 6-letnega sina, 34-letnega partnerja svoje nekdanje soproge in še 29-letno žensko.

Njegova nekdanja žena je tekom napada v zadnjem hipu pobegnila in se zatekla po pomoč k sosedom, ki so takoj poklicali policijo. Poboj je preživela še 3-letna deklica, ki se je pravočasno skrila pred pobesnelim moškim.

Storilec je po zločinu pobegnil, policija je včeraj dopoldne za njim razpisala tiralico.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.