Ukradel avto in ubil dojenčka v njem

Foto: EPA
Foto: EPA
Neki avtomobilski tat na Kitajskem je zadavil dvomesečnega otroka, potem ko je ukradel avtomobil, v katerem je bil dojenček.
Oglej si celoten članek

Dvomesečni deček je bil v terenskem vozilu, ki ga je v ponedeljek ukradel 48-letni Zhou Xijun v severovzhodni provinci Jilin. Začel se je obsežen lov, v katerem je sodelovalo več tisoč policistov in taksistov. Tat se je nato v torek predal sam in priznal dejanje.

"Zhou je dojenčka našel na zadnjem sedežu ukradenega avtomobila, nato je ustavil ob cesti, otroka zadavil, truplo pa zakopal v snegu," je sporočila policija v provinci Jilin. Za zdaj ni znano, ali so že našli truplo. Starši naj bi otroka sicer pustili samega v avtomobilu le za deset minut.

Incident je vzbudil veliko zanimanje po vsej državi, predvsem na družbenih omrežjih, ter pritegnil več pozornosti kot letni kongres kitajske ljudske skupščine, ki se je pričel v torek. Mnogi za Zhouja zahtevajo smrtno kazen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.