Ukradel reševalno vozilo, ustavili so ga s streli

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pijan moški je z reševalnim vozilom zbežal pred policijo.
Oglej si celoten članek

Pijani Slovak je v ponedeljek v bližini kraja Martin z reševalnim vozilom skušal zbežati pred policijo. Prezrl je vse pozive policije, naj se ustavi, ignoriral je tudi opozorilne strele, so policisti sporočili na svoji Facebook strani.  

Test alkoholiziranosti pri moškemu je pokazal več kot dva promila alkohola v krvi.

Po poročanju novičarskega portala Tvonoviny je moški reševalno vozilo ukradel, policija pa ga je preganjala s tremi vozili. Ustavili so ga šele potem, ko so ustrelili v zadnjo pnevmatiko. Moški pa naj bi bil tako pijan, da sta mu morala pri hoji pomagati policista.

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.