Ukradli hišico, sosedje nič videli

Foto: Profimedia
Hrvaška policija išče neznane storilce, ki so ukradli hišico.
Oglej si celoten članek

V vasi Peteranec nedaleč od Koprivnice so neznani storilci ukradli strešno konstrukcijo, strešnike in lesene stene montažne hišice. Tamkajšnja policijska uprava je sporočila, da se je tatvina zgodila v prvi polovici decembra, lastnik pa je oškodovan za več tisoč evrov. 

"Od prelepe montažne hiše, ki je bila v gradnji, je ostal samo del ohišja, demontirana je skoraj do temeljev," je na spletni strani poročal lokalni časnik Podravski list.

Na portalu so objavili tudi fotografije izropanega gradbišča, na katerih je videti le del zunanjega zidu hišice, ki je bil zgrajen iz opek. Kot so dodali, sosedje "niso nič videli".

Tatvino, ki se je zgodila med 5. in 16. decembrom, je prijavil lastnik hišice, kriminalisti pa iščejo storilca in ukradeni gradbeni material.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.