Ukradli psa in ga posiljevali

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Več napadalcev ukradlo psa in ga spolno zlorabljalo.
Oglej si celoten članek

Neka ženska iz Berlina je svojega psa privezala pred trgovskim centrom v Berlinu in se odpravila nakupovat. Po opravljenih nakupih pa je ugotovila, da je pes izginil. Iskala ga je s pomočjo letakov. Kmalu so jo poklicali iz zavetišča v bližnjem Lichtenbergu, kjer so ji povedali, da je triletni mešanec po imenu Kessie pri njih, poroča DailyMail.

Vendar je poleg vesele novice prejela še žalostno in vznemirljivo – veterinarji so potrdili, da ima pes notranje poškodbe, ki se zgodijo pri spolnem napadu. Potrdili so še, da tovrstnih poškodb psu ne bi mogel povzročiti nek drug pes ali lastnica sama.

Lastnica je ugrabitev in napad prijavila policiji, ki že preiskuje nenavadni primer. Veterinarji so še prepričani, da je bilo pri ugrabitvi in napadu prisotnih več oseb.

Kessie je po navedbah lastnice sedaj v boljšem zdravstvenem stanju in že okreva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 08:30 10. November 2013.

    Lichtenberg - vzhodni Berlin!

  • 21:40 9. November 2013.

    Komunjara jebe sve...svuda mu je bolje nego u gačama...

  • 21:35 9. November 2013.

    naši levičarji v akciji!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.