Ulice Bangkoka spet rdeče

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Pred zapori v glavnem tajskem mestu spet protesti. Na tisoče pripadnikov "rdečesrajčnikov" zahteva izpustitev zaprtih kolegov.
Oglej si celoten članek

Po izbruhu aprilskih in majskih nemirov na ulicah Bangkoka, v katerih je bilo ubitih 89 ljudi, skoraj 1.900 pa ranjenih, so oblasti aretirale več kot 400 pripadnikov opozicije. Kljub temu se njihovo gibanje ni ustavilo; po poročanju BBC-ja naj bi se na skrivaj urili tudi v izdelavi bomb.

Včeraj pa se je na tisoče njihovih somišljenikov zgrnilo pred zapore v Bangkoku; s polaganjem cvetja so izkazovali svojo podporo priprtim in od oblasti zahtevali njihovo izpustitev.

Protesti so minili brez večjih izgredov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.