Umag: S kovinsko palico napadel 21-letnega Slovenca

Foto: Profimedia
Devetinštiridesetletni Hrvat s kovinsko palico hudo poškodoval 21-letnega Slovenca.
Oglej si celoten članek

V noči s sobote na nedeljo je prišlo do napada na Savudrijski ulici v Umagu. 49-letni hrvaški državljan je kršil javni red in mir ter vznemirjal skupino mladeničev, poroča istrska policija. 

Moški je izstopil iz vozila in izvlekel kovinsko palico, s katero je po glavi udaril 21-letnega Slovenca. Zatem je napadel še njegovega prav tako 21-letnega prijatelja, ki pa se je uspel izmakniti. Slednji je dobil le udarec v roko. 

Prvoomenjenega slovenskega državljana so s hudimi poškodbami prepeljali v bolnišnico v Izoli. 

Osumljencu so odvzeli prostost. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • Hi5
    18:16 24. Julij 2017.

    Vsi paničarijo kako so nevarne destinacije razna muslimanska letovišča. Na koncu sezone bo največ poškodovanih prišlo nazaj ravno iz dolgočasne …

  • 14:27 24. Julij 2017.

    Recept, za drugo leto, še bolj rekorden obisk tujcev Verjamem pa , da je bebeo SAMO državljan hrčkov !!

  • 14:23 24. Julij 2017.

    Verjetno so Hrvatu na živc stopil s svojim obnašanjem, ža prevečkrat videno.....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.