Umoril dva zaradi dekleta in otroka

Foto: Youtube
Foto: Youtube
V okolici Zagreba naj bi hrvaška policija že prijela moškega, ki je osumljen umora dveh moških včeraj popoldne na območju Dubrave.
Oglej si celoten članek

Okoli 17. ure včeraj se je na območju Gornje Dubrave na Hrvaškem zgodil dvojni umor. Napadalec je z nožem zabodel dva moška, stara 67 in 42 let, so povedali zagrebški policisti. Storilec je s kraja dogodka pobegnil, a ga je policija včeraj zvečer že prijela. 

Neuradno naj bi bile povod za dejanje družinske razmere. Morilcu je menda prekipelo, ker je njegova nekdanja partnerka otroka odpeljala iz vrtca, kar je razumel kot ugrabitev. V četrtek zjutraj je pred hišo, kjer je stanovala z novim partnerjem, z avtomobilom povzročal hrup in vznemirjal stanovalce. Popoldne pa se je vrnil, a takrat oborožen. 

Umoril je očeta novega partnerja in še eno osebo, za katero še ni znano, kako je sorodstveno povezana. Policija več informacij o tragičnem dogodku ne daje, saj je preiskava še v teku. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.