Umoril pranečakinjo pevca Johnnyja Casha

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Odvisnik od drog je umoril Courtney Cash, pranečakinjo najbolj znanega country pevca vse časov Johnnyja Casha.
Oglej si celoten članek

23-letno Courtney Cash je ubil njen znanec Wayne Gary Masciarella. Courtney, njen fant William Austin Johnson in Masciarella so večer pred tragičnim dogodkom preživeli skupaj. Par je nato Masciarello povabil v svoj domov, v katerem je v jutranjih urah izbruhnil prepir. Masciarella je zgrabil za nož in par pred očmi njune 20-mesečne hčerke napadel. Johnson je pograbil hčer in se zvlekel do avta, za sabo pa je moral pustiti svoje dekle. Na poti v bolnišnico je poklical policijo, ki pa je prišla prepozno. Truplo 23-letnice je našla v leseni skrinji.

Masciarella, ki je stari znanec policije in naj bi bil odvisen od drog, so kmalu po umoru aretirali. Čez nekaj dni bi moral zaradi kraje pred sodnika. Sedaj mu bodo sodili zaradi umora.

Na tragično smrt se je odzval brat Johnnyja Casha, Tommy Cash, ki je svoje Facebook prijatelje prosil, naj molijo za njegovo družino, ki prestaja težke čase.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.