Umrl 37-letnik brez predhodnih patologij

Foto: Epa španska policija civil guard
Iz Španije poročajo o smrti komaj 37-letnega policista.
Oglej si celoten članek

Čeprav naj bi bil novi koronavirus življensko nevaren predvsem za starejše in tiste z oslabljenim imunskim sistemom, pa se povečuje tudi število smrtnih žrtev med sicer zdravimi ljudmi.

Španski mediji poročajo o smrti 37-letnega člana policije (Civil Guard), ki je izgubil bitko z novim virusom po večdnevnem boju v eni izmed bolnišnici na obrobju Madrida.

Pedro Alameda, ki ni imel nobenih kroničnih zdravstvenih težav, predhodnih bolezni dihal ali drugih patologij, je prva potrjena smrtna žrtev med španskimi policisti.

Alameda, ki je zbolel pred dvema tednoma, je za seboj pustil petletno hčerko.

Združenje policistov je družini izreklo sožalje in vse prebivalce države, kjer je bilo do srede (18. marec) poptrjenih 13.700 primerov okužb (616 smrti), še enkrat pozvalo, naj dosledno upoštevajo vladna navodila in ne ogrožajo svojega oziroma zdravja drugih ljudi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.