Umrl je človek brez srca

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Po pol leta, ki ga je preživel brez srca, je umrl Jakub Halik.
Oglej si celoten članek

Sedemintridesetletnemu Jakubu Haliku so morali zaradi tumorja pred pol leta odstraniti srce; vstavili so mu dve mehanični črpalki.

Jakubu so po prvih ugotovitvah odpovedale ledvice, šele po obdukciji bodo lahko povedali, ali so bile za smrt krive tudi črpalke. Pred češkimi zdravniki so takšen poseg do zdaj izvedli le zdravniki v Hustonu, vendar pa je pacient umrl že po enem tednu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 06:44 18. Oktober 2012.

    Narave ne moreš premagati in njegova smrt ne preseneča.Na žalost je tako,da medicina na tako bolnem človeku ,katerega usoda je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.