Umrl med darovanjem sperme

Zheng Gang je med darovanjem sperme umrl. Sodišče odločilo, da njegova družina ni upravičena do odškodnine.
Oglej si celoten članek

Družina 23-letnega Kitajca Zhenga Ganga, ki je umrl med darovanjem sperme, je od spermalne banke, ki je del tamkajšnje univerzitetne klinike, zahtevala odškodnino v višini pol milijona evrov. Prepričani so namreč, da ga je banka silila k pogostemu darovanju sperme. Sedaj je padla sodba - sodišče družini ni ugodilo.

Izdalo ga je srce

Ker se Gang, študent medicine, po dveh urah ni vrnil iz kabine, so uslužbenci klinike vdrli v sobico in mladeniča našli na tleh. V rokah je še vedno stiskal pornografsko revijo. Njegovo življenje so poskušali rešiti, a je pomoč prišla prepozno. Kot so pozneje ugotovili, je 23-letnik umrl zaradi srčne kapi.

Gang, ki je spermo redno daroval od leta 2011, je umrl februarja 2012. Kot poročajo, je spermo v roku nekaj dni daroval kar štirikrat. Zdravniki se branijo, da so mladeniča vsakokrat pregledali in da pri njem niso odkrili nobenih zdravstvenih težav.

Na Kitajskem imajo zaradi onesnaženosti velike težave z neplodnostjo. Da bi darovalcem olajšali delo, so izumili celo poseben stroj. Več v videu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.