Umrl nekdanji generalni sekretar ZN Kofi Annan

V svojih zadnjih dneh je bil obkrožen z družino.
Oglej si celoten članek

V starosti 80 let je preminil nekdanji generalni sekretar Združenih narodov Kofi Annan, so danes sporočili iz Mednarodne organizacije za migracije (IOM). Prvi afriški politik na položaju generalnega sekretarja ZN in Nobelov nagrajenec je umrl danes zjutraj po krajši bolezni.

Združene narode je politik iz Gane vodil dva mandata, od leta 1997 do 2006, kasneje pa je postal posebni odposlanec ZN za Sirijo. Med zadnjimi podeljenimi mu nalogami je bila vloga posrednika v konfliktu med Mjanmarom in muslimansko manjšino Rohingya, poroča nemški časnik Frankfurter Allgemeine.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:19 18. Avgust 2018.

    Moja zadnja plača je bila 5300 evrov za 10 ur na teden na spletu...... Prijateljica moje sestre ima v povprečju …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.