Umrl še tretji delavec komunale, 34-letni Luka

Foto: Pixsell Delovna nesreča v kraju Čepin
Umrl še 34-letni delavec, ki so ga prepeljali v bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Število mrtvih v nesreči, ki se je dopoldan zgodila v Čepinu pri Osijeku se je povečalo, umrl je še tretji delavec, dva sta še v bolnišnici, eden menda v kritičnem stanju.

Občina Čepin je na svojih spletnih straneh objavila, da sta umrla Mario Horvat, delavec podjetja Urednost in Danijel Franjić, delavec Vodovoda Osijek. Tretji umrli je 34-letni Luka Karin.

Občina je družinam umrlih izrekla iskreno sožalje.

Prve informacije so bile, da naj bi delavcu postalo slabo, ko se je spustil v kanalizacijski jašek na prečrpovalni postaji kanalizacije, zdaj index.hr poroča, da so se delavci onesvestili, takoj ko so ga odprli, potem pa popadali v jašek. Padali so eden za drugim in šele petemu je uspelo poklicali na pomoč. Gasilci so bili hitro na kraju nesreče, a prvima dvema že na kraju nesreče ni bilo več pomoči, tretji je umrl v bolnišnici.

Foto: Pixsell Smrtna nesreča ob vzdrževanju kanalizacije v občini Čepin

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 22:27 19. Junij 2018.

    Vi ne mi,ali pa si ti del tele nepismene druščine novinarjev?

  • 21:14 19. Junij 2018.

    in kaj ima to zveze z slovenijo...koliko jih umre v nesrečah na nizozemskem..franciji...ampak mi poročamo iz osjeka...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.