Umrl z vrečko na glavi

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
25-letni kolumbijski študent umrl med svojim nastopom na univerzi. Zadušil se je z vrečko, ki si jo je poveznil čez glavo. Prijatelji prizor snemali, saj so mislili, da je vse del predstave.
Oglej si celoten članek

John Jairo Villamil s kolumbijske univerze del Bosque je s svojim nastopom želel opozoriti na porast nasilja v Bogoti, ki velja za najbolj nasilno mesto na svetu.

25-letni študent je pred kolegi nastopil z vedrom vode, stopil vanj in si na glavo nadel plastično vrečko. V eni roki je držal list papirja, v drugi snop bankovcev. Hitro mu je začelo zmanjkovati kisika, zaradi česar je tudi vedno težje dihal. Začel se je opotekati in naenkrat padel na tla ter nepremično obležal.

Gledali in snemali
Prijatelji, ki so gledali njegovo "točko" so obsedeli, saj je ni izvajal prvič, poroča Daily Mail. Šele po nekaj minutah so opazili, da se vrečka na Johnovi glavi ne premika in takrat ugotovili, da ne diha.

Vrečko so mu potegnili z glave in poklicali prvo pomoč. Zdravniki so takoj ugotovili, da je John možgansko mrtev, po nekaj urah pa je umrl na oddelku intenzivne nege.

"Točko" svetovala mati
Johnova mati, ki mu je svetovala, kako naj svojo točko izvede "še bolj šokantno", je po incidentu obtožila univerzo zaradi neodgovornega obnašanja. Trdi, da niso pravočasno poklicali pomoči, kar pa na univerzi ostro zanikajo. "Ukrepali smo takoj, ko smo videli, da je šlo vse narobe," odgovarjajo pristojni z univerze.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.