Umrl zaradi ledenega izziva

Foto: youtobe
Foto: youtobe
18-letni Škot, nominiran za ledeni izziv, je namesto, da bi se polil z vedrom ledene vode, skočil v ledeno jezero in utonil.
Oglej si celoten članek

18-letni Škot Cameropn Lancaster je zaradi ledenega izziva ali Ice bucket challenga izgubil življenje. Lancaster je, namesto, da bi se polil z ledeno vodo, kot zahteva izziv, skočil v umetno jezero v opuščenem kamnolomu v škotskem kraju Inverkriting in utonil. 

Utonil tudi idejni oče izziva

Prejšnji teden je utonil tudi idejni oče izziva, 27-letni Corey Griffin. Utopil se je med potapljanjem v Nantucketu v zvezni državi Massachusetts. Griffin je s Ice bucket challengom, na katerega so se odzvale številne slavne osebnosti, zbiral sredstva za zdravljenje amiotrofične lateralne skleroze.

Popularno tudi pri nas

Ledeni izziv je vedno bolj popularen tudi med slovenskimi najstniki. Preko Facebooka nominirajo tri kandidate, ki se morajo v 24 urah politi z vedrom vode in objaviti video ter prispevati v dobrodelne namene. Večina jih to počne le za zabavo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.