Umrla med spolnim odnosom v avtu

Foto: Profimedia
Policija tragedijo še preiskuje.
Oglej si celoten članek

Ameriška policija v New Jerseyu preiskuje sumljivo smrt 19-letnega deklet, ki je umrlo na strehi javne garaže. V soboto zgodaj zjutraj so dobili poziv nujne medicinske pomoči, ki je posredovala potem, ko je dekletu postalo sprva slabo, poroča New York Post.

Moški, s katerim je bila 19-letnica, je policiji povedal, da sta bila na zabavi za noč čarovnic, nato pa odšla v avtomobil, parkiran v javni garaži. Moški je policiji priznal, da sta vzela "neke tablete", potem pa se spustila v grobi spolni odnos v avtomobilu.

Dekletu je medtem postalo slabo, moški je poklical reševalce. Ti ji žal niso mogli več pomagati.

Natančen razlog smrti bo znan po opravljeni obdukciji, policija primer še preiskuje. Za zdaj zoper moškega še niso vložili kazenske prijave.

Nova tragedija Dveletni deček izgubil življenje, mamo zaneslo pred drugi avto

Foto: EPA Ameriška policija

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 14:14 5. November 2019.

    Sta se spustila v grobi spolni odnos... med katerim se je zaradi premočnega >>NE<< mladi punci zlomil vrat.

  • 11:27 5. November 2019.

    Tudi spolni odnos je lahko nevaren,ne samo lušten😍😍

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.