Umrla na dan pogreba staršev

Foto: Žurnal24
Dojenčica, katere starša sta kmalu po njenem rojstvu umrla v prometni nesreči, je tudi sama umrla na dan njunega pogreba.
Oglej si celoten članek

Lucy se je rodila 12 tednov prezgodaj, zato je bila v inkubatorju. Njena starša sta se vsak dan vozila k njej na obisk in na poti k njej sta umrla v prometni nesreči.

Medtem ko se je socialna služba ukvarjala s tem, kdo bo skrbel za Lucy, se je njeno zdravje začelo naglo slabšati. Sorodniki so jo obiskovali, a nič ni pomagalo. Na dan pogreba njenih staršev je tudi sama umrla, poroča Sky News.

Zdravniki pravijo, da je umrla zaradi zapletov, ker se je prezgodaj rodila, prijateljica Lucyjine družine pa pravi: "Mislim, da je umrla, ker je želela biti z mamo in očetom."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.