Umrla na poti domov po uspešnem zdravljenju raka

Foto: EPA
Foto: EPA
V strmoglavljenju letala EgiptAir sta umral mož in žena, ki sta se v domovino vračala po tem, ko so ženi uspešno pozdravili raka. Za zdravljenje sta prodala vse svoje imetje. Za sabo sta pustila tri otroke.
Oglej si celoten članek

31-letni Ahmed Ashery, je za operacijo žene s katero je bil poročen osem let, prodal družinsko stanovanje in avto, pisanje egiptovskega časopisa Masrawy povzemajo britanski mediji.

"Rotil sem ju, naj ostaneta v Egiptu"

"Ahmed je prodal vse, da bi rešil ženino življenje," razlaga Mohamed al-Shenawi, družinski prijatelj, ki je, kot pravi, par rotil, naj ne gresta v Pariz. "Svetoval sem mu, da sprejme božjo voljo in poišče zdravljenje v Egiptu, namesto, da gre na pot." 

Po mesecu dni bi se ponovno objeli

Par, ki je mesec dni preživel v Parizu, kjer so ženo operirali, je sina in hčerki pustil v varstvu pri očetovi materi v Egiptu. V ponedeljek so jim sporočili, da se končno vračajo k njim. V sredo sta se, v prepričanju, da bosta kmalu spet objela svoja otroka, vkrcala na let 804 proti Kairu. Letalo je nekaj ur kasneje strmoglavilo v Sredozemsko morje.

Preberite tudi:

Znane nove podrobnosti strmoglavljena letala EgyptAir

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:24 22. Maj 2016.

    Adijo varnost v Evropi , zakaj nekateri tako radi uničujejo nedolžna življenja ?<br />Bežijo pred vojno in nas sovražijo. To …

  • Žalostno...daš tako težko bolezen z muko čez, se pozdraviš takoj zatem pa umreš.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.