Umrla na svojem pogrebu

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Devetinštiridesetletna Rusinja Fagily Mukhametzyanov je zaradi srčne kapi umrla na svojem pogrebu.
Oglej si celoten članek

Medtem ko so svojci na zadnji poti pospremili Fagily Mukhametzyanov, se je zgodil čudež. Pokojna je vstala iz krste in začela histerično kričati, takoj ko se je zavedla, kje je. Zbudila se je po tem, ko so njeni sorodniki molili, naj njena duša odide v nebesa.

Svojci so jo takoj odpeljali v bolnišnico. "Takoj smo jo odpeljali v bolnišnico. Živela je še 12 minut in nato umrla še enkrat. Tokrat zares. Zelo sem jezen in razočaran, želim odgovore. Lahko bi jo rešili," je za Daily Mail povedal pretreseni mož pokojne.

Zdravniki so se očitno zmotili in jo razglasili za mrtvo, ko se je nekaj dni prej zaradi bolečin v prsih zrušila na tla. Preiskava o pretresljivi napaki še poteka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.