Umrla po operaciji zadnjice

Foto: Žurnal24 Dekleta naj bi se po novem zaradi vzornic, kot je Jennifer Lopez, vse pogosteje
Claudia Adusei, 20-letna britanska študentka, je v ZDA umrla zaradi zapletov po lepotnem povečanju zadnjice.
Oglej si celoten članek

Claudia je v mesto Philadelphia v ZDA iz Velike Britanije odpotovala s še tremi prijateljicami to soboto, 5. februarja. 12 ur po tem, ko je prejela injekcije s silikonom, je začela čutiti bolečine v prsih. Odpeljali so jo v bolnišnico, kjer je umrla, poroča britanski Daily Mail.

Po prvih ugotovitvah je 20-letno dekle umrlo zato, ker ji je vbrizgani silikon prišel v žilni sistem in tako povzročil srčno kap.

Zadnja modna muha
Zaenkrat še ni znano, ali je imela oseba, ki je izvedla poseg, zdravniško licenco ali ne. Po pisanju Daily Maila so se dekleta za odhod v ZDA odločila zaradi bistveno nižje cene posega, zanj pa naj bi se 20-letnica dogovorila prek spleta.

Pri postopku namesto mehkega, ki se uporablja za povečanje prsi, uporabijo trd silikon. Poseg naj bi bil zadnja modna muha pri dekletih, ki bi rada oponašala zvezdnice, kot sta Jennifer Lopez ali Kim Kardashian in druge, piše Daily Mail. V ZDA naj bi poseg stal do 2.500 evrov.

Za posledicami lepotnega povečanja zadnjice je lani umrla nekdanja miss Argentine Solange Magano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.