Umrla pred očmi družine

Foto: youtube.com Rosangela Biavati Foto: youtube.com Rosangela Biavati
Za Rosangela Biavati so se počitnice v Braziliji končale tragično.
Oglej si celoten članek

Na plaži v Sao Paulu je prišlo do tragedije. V Rosangelo Biavati je udarila strela, 36-letnica je umrla pred očmi družine.

Kot je povedal njen mož, je Rosangela poskušala sina in nečaka spraviti iz vode, saj se je vreme močno poslabšalo. Stopila je korak proti vodi, ko so zališali močan pok. 

"Odločili smo se za odhod. V avtomobil sem pospravljal naše stvari, otroci so bili še na plaži. Že naslednjo minuto je moja žena ležala na tleh. Sam sem doživel le rahel šok.“  Rosangelo so oživljali, a žal neuspešno. "Vsi smo v šoku. Moj svak je zaradi nenadne smrti žene popolnoma na tleh,“ pa je povedal brat pokojne 36-letnice in dodal, da je bilo v času tragedije na plaži 13 članov njegove družine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.