Umrla zaradi polnilca za telefon

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Prišlo je do eksplozije polnilca, nato se je razširil požar.
Oglej si celoten članek

56-letna ženska iz Niša je umrla v Kliničnem centru Srbije; v požaru, do katerega je prišlo v njenem stanovanju v torek, se je razplamtel požar zaradi eksplozije polnilca za mobilni telefon. Opečene je imela kar 95 odstotkov kože, v bolnišnici ji niso mogli pomagati.

Tragedija, opozarjajo srbski mediji, je dokaz, da opozorila strokovnjakov, da polnici za telefon ali prenosni računalnik ne smejo biti ves čas vklopljeni v vtičnico, saj se zaradi pregrevanja lahko vnamejo.

Polnilci so poleg električnih pečk, vključenih električnih kuhalnikov ali cigaretnih ogorkov najpogostejši vzroki požarov, ki se pogosto končajo s tragičnimi posledicami.

Slovenija Zagorela hiša, 33-letni moški umrl

Slovenija Zagorelo v bloku, evakuirali 25 ljudi

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.