Umrlo tudi deset otrok

V strmoglavljenju helikopterja v Sibiriji več mrtvih.
Oglej si celoten članek

Pri strmoglavljenju helikopterja v Sibiriji je življenje izgubilo najmanj 23 ljudi, od tega domnevno deset otrok. Nesrečo so preživeli le trije člani posadke, potnica in njen otrok, je sporočil namestnik premiera ruske avtonomne republike Jakutija Anatolij Skribikin.

 

 

Helikopter tipa Mi-8 naj bi se zaletel v skalno steno, je še sporočil Skribikin. Po poročanju ruskih medijev je bilo na severu Jakutije med nesrečo slabo vreme z močnim vetrom. Doslej do prizorišča nesreče reševalcem še ni uspelo priti. Pristati so morali 15 kilometrov stran in čakajo, da se bodo vremenski pogoji izboljšali.

V Sibiriji helikopterji pogosto služijo kot prevozna sredstva, saj so ceste in železniške proge na določenih območjih redke. Na helikopterju je bilo med nesrečo 28 ljudi, ki so bili na poti iz kraja Deputatski v vas Kasačje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.