Univerza ga toži, ker je prehitro diplomiral

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Univerza toži študenta, ker je končal diplomsko in magistrsko stopnjo v samo treh semestrih. Po mnenju šole za ekonomijo in menedžment v Essnu je kriv za izpad dohodka, poroča News And World Report.
Oglej si celoten članek

Obe stopnji študija običajno trajata 11 semestrov, a je Marcel Pohl postopek skrajšal na samo 20 mesecev. Dva prijatelja sta namesto njega obiskovala predavanja in zanj delala zapiske. Ves ta čas je sam tudi opravljal pripravništvo v banki.

Zdaj šola zahteva povrnitev dohodka in toži Pohla za 3.070 evrov oziroma za majhen del šolnine, ki bi jo dejansko plačal, če bi šolanje končal v običajnem obdobju. Pohl je dejal, da je univerza poznala njegove namere že pred vpisom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.