Ups, kdaj ima že kraljica rojstni dan?

Foto: Žurnal24
Ameriška diplomacija si je privoščila precejšen spodrsljaj. Britanski kraljici Elizabeti II. so voščilo za rojstni dan poslali teden dni prekmalu.
Oglej si celoten članek

''Bolje teden prezgodaj kot teden prepozno,'' je protokolarno napako priznal predstavnik ameriškega zunanjega ministrstva PJ Crowley.

V voščilu, ki ga je v imenu ameriškega predsednika Bracka Obame poslala zunanja ministrica Hillary Clinton, je bilo zapisano, da so ZDA hvaležne za posebno prijateljstvo med državama. Zaželeli so ji vesel rojstni dan ter mir in blagostanje njenim podanikom.

V Buckinghamski palači pa nerodnosti niso zamerili, dejali so, da je šlo le za napako. Kraljica Elizabeta II. ima rojstni dan 21. aprila, letos je dopolnila 84 let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.