Đuričić nasledil Stojanovića

Foto: Žurnal24 Đuričić je sprva odšel, ker naj bi bil nezadovoljen s pristopom starejših nogome
Celjani so le dobili novega trenerja. Slavišo Stojanovića bo na Areni Petrol zamenjal izkušeni Milan Đuričić, ki bo celjske nogometaše na treningu prvič vodil v petek.
Oglej si celoten članek

Milan Đuričić bo v novi sezoni sedel na klopi celjskega nogometnega prvoligaša. Hrvaški strokovnjak, ki bo prihodnji mesec dopolnil 64 let, se tako vrača na slovensko prvoligaško sceno, saj je v preteklosti že vodil Maribor in Dravo.

Na Ptuju ga je nasledil sedanji trener celjskih mladincev Robert Pevnik, ki je bil Đuričićev varovanec pri Osijeku v nekdanji jugoslovanski ligi. Milan Đuričić je trener z velikimi mednarodnimi izkušnjami. Precej dolgo je kot trener deloval pri naših sosedih v Avstriji, kjer je vodil Sturm, Leoben, Steyer in Pasching, preizkušal se je tudi v Franciji, pa na Slovaškem pri Dunajski Stredi in celo v Maleziji pri Kelantanu. Na začetku prejšnje sezone je bil pri Vojvodini pomočnik svojega velikega prijatelja Ljupka Petroviča, s katerim se je kasneje preselil v Sesvete. Nazadnje je vodil prav Croatio in v dodatnih kvalifikacijah s klubom ostal v hrvaški prvoligaški druščini. Đuričić bo treninge v Celju začel v petek, dva tedna pred začetkom prvenstva, na današnji prijateljski tekmi s Steauo v avstrijskem Wernbergu pa bo ekipo vodil pomočnik Damjan Romih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.